
Tukk Tukkk Tukkk !!!!85Please respect copyright.PENANAhrC9x0FtvG
85Please respect copyright.PENANApEMQVnmotu
" Zyra !!! semua okay ke tu.Lama sangat dah dekat dalam tu.Dekat maghrib dah ni" kedengaran suara Ustaz Haji Yahaya memanggil Cikgu Zyra dengan nada yang risau.
" Ya Ustaz!! Zyra okay .Kejap ye.." jawab Cikgu Zyra dengan nada yang tinggi agar suaranya dapat didengari Ustaz Haji Yahaya yang berada di luar bilik tersebut.
" Aduhhhhh !!! macam mana boleh tertidur pulak ni..Mimpi lagi pulak tu ....!! " ngomel Cikgu Zyra sambil gagahkan dirinya bangun dari tub mandi lalu dilucutkan kain batik yang telah basah itu.
Cikgu sekolah menengah itu mencapai tuala yang telah disediakan oleh Ustaz Haji Yahaya sebentar tadi lalu mengelap seluruh badan nya .
" Errrmmmm Best juga mandi bunga ni rupanya.. Refreshing sangat !!! " bisik hati cikgu sekolah itu sambil melilitkan tuala basah itu di badannya lalu melangkah kaki keluar dari bilik mandi tersebut.
Klikkkk !!! Kreekkkk !!! 85Please respect copyright.PENANAcqDKjPH2N0
85Please respect copyright.PENANAW3IyxIqcgl
Kedengaran pintu bilik utama rumah banglo itu dibuka oleh Cikgu Zyra dan beliau mendapati Ustaz Haji Yahaya masih tercegat dihadapan muka pintu itu
" Hahhh..Lamanya kamu dekat dalam tadi..Risau dah saya dok panggil-panggil dari tadi tak berjawab" kata Ustaz Haji Yahaya dengan mata yang membulat memandang tubuh putih dan gebu Cikgu Zyra yang hanya dibaluti tuala mandi ketika itu.
" Maaf Ustaz!! Zyra tak perasan pula dah lama sangat dekat dalam tu.Rasa seronok pula first time dapat mandi bunga.Rasa segar sungguh tubuh badan sekarang ni. " jelas Cikgu Zyra sambil menyembunyikan separuh badan nya si sebalik pintu.
"Hahhhh..Bagus lah kalau kamu rasa macam tu..Cuma saya rasa kalau Zyra tak keberatan, saya nak teruskan dengan sesi mengurut.Bukan urutan biasa! saya urutkan dengan minyak yang sudah dibaca dengan ayat-ayat suci untuk buang segala benda yang tak elok dalam badan tu." terang Ustaz Haji Yahaya pada cikgu sekolah itu
" Kalau kamu setuju, ni kain tuala baru yang kering untuk kamu ganti dengan yang basah tu..Kain batik ada satu saja untuk kamu mandi tadi..Kamu tukar dulu ya.Nanti saya turun ambilkan minyak urut dulu" kata Ustaz Haji Yahaya sambil menghulurkan kain tuala baharu kepada Cikgu Zyra.
" Baik Ustaz.." jawab Cikgu Zyra sambil menyambut kain tuala yang diberikan oleh Ustaz Haji Yahaya.
" Ehhhhh Zyra...Tuala kamu tu " kata Ustaz Haji Yahaya apabila mendapati selitan tuala basah yang dipakai oleh Cikgu Zyra sudah hampir terungkai sehingga menampakkan sebelah buah dadanya yang putih gebu.
Terus sahaja Ustaz Haji Yahaya mencapai tuala itu daripada terlucut terus.Cikgu Zyra dapat merasakan ketika itu jari kasar Ustaz Haji Yahaya bergesel dengan permukaan buah dadanya menjadikan suasana ketika itu menjadi janggal dan kedua-dua mereka menjadi kaku.85Please respect copyright.PENANAagnBlXBwdO
85Please respect copyright.PENANA9Ffaj1ER8N
" Ehhhhhh...Maaf Ustaz !!! Tersangkut pulak dekat tombol pintu ni" jelas Cikgu Zyra saat membetulkan semula ikatan tualanya sambil kepalanya tertunduk malu.
85Please respect copyright.PENANA6TXaBGL0cl
85Please respect copyright.PENANARJg72sCOug
85Please respect copyright.PENANAT4nT48Tk2i
85Please respect copyright.PENANAxY3jAWxg5k
85Please respect copyright.PENANAgw7M4dikvf
" Errrrrmm...Tak apa lah...Saya turun ke bawah dulu ya..Kamu siap-siap lah dulu dekat dalam " kata Ustaz Haji Yahaya dengan mata nya tidak terlelas dari memandang tubuh anak sahabatnya itu dari rambut yang masih basah sehingga ke petih yang putih gebu itu .
" Baik Ustaz" jawab Cikgu Zyra ringkas sebelum menutup kembali pintu bilik tersebut.
" Arghhhhhhhh...Bodohnya aku ni...Malunya..Ya Tuhan !!!! Silap-silap orang tua tu ingat aku nak goda dia pula..Aduhhhh !!! " ngomel Cikgu Zyra sendirian sambil duduk di sisi katil sambil melepaskan ikatan kain tuala basah di badannya.
Cikgu Zyra mencapai tuala yang diberikan oleh Ustaz Haji Yahaya tadi lalu dilitnya pada tubuh badannya.Memang agak janggal pada dirinya ketika itu kerana beliau tidak pernah mendedahkan auratnya kepada mana-mana lelaki sebelum ini.Tetapi entah kenapa sekarang dirinya mengikuti sahaja semua arahan yang diberikan oleh Ustaz Haji Yahaya.
Seketika kemudian ! 85Please respect copyright.PENANAsEhGl1Loex
85Please respect copyright.PENANAxLmNxpsbcs
Tukk Tukkk !!!85Please respect copyright.PENANAmshxnVUkby
85Please respect copyright.PENANAvjFP2JdOis
" Zyra dah siap ?..Saya masuk ya !" kata tanya Ustaz Haji Yahaya meminta izin sebelum memasuki ruangan bilik tidur itu.
Pengasas Tahfiz Al-Kauthar itu mendapati Cikgu Zyra pada ketika itu sedang duduk di sisi katil dengan tuala yang hanya menutupi paras dada sehingga separuh peha gebunya sahaja sambil wajahnya menunduk dan menghadap ke lantai.
" Cantik sungguh anak kau ni Othman... Astaga!!!" Ustaz Haji beristighfar sambil menelan air liurnya saat imannya terasa goyah melihat kecantikkan yang dimiliki oleh anak sahabat karibnya itu.
" Zyra dah ready ke ni..Diam je dari tadi.Malu dengan saya ke" tanya Ustaz Haji Yahaya yang ketika itu sedang susunkan minyak-minyak urut yang bakal digunakannya semasa mengurut nanti di atas meja solek.
Sesekali lelaki yang berumur lewat 50an itu mengerling pada pantulan pada cermin meja solek itu.Dirinya seakan-akan tidak percaya anak dara sahabatnya pada ketika hanya berkain tuala yang menampak peha dan betih gebunya sambil bermain rambut ikalnya yang dilepaskan berada berdua-duaan dengannya di dalam sebuah bilik tidur.
"Dah ready ni Ustaz.Tak malu pun..hehe .Zyra okay ajer..Hehe.." jelas Cikgu Zyra cuba menceriakan suasana setelah melalui saat-saat yang janggal sebentar tadi
" Baguslah kalau macam tu..Tak ada apa yang nak dimalukan..Lagipun ini semua usaha nak berubat sakit kamu tu" kata Ustaz Yahaya yang sedang membuka penutup botol minyak urut sambil membelakangi Cikgu Zyra.
"Ishhhhhhh...Handsome pula Ustaz niiiii !!!!!....Bestnya kalau boleh peluk perut boroi dia tu.." bisik hati Cikgu Zyra yang dari tadi memerhati kan Ustaz Haji Yahaya dari belakang sambil terbayang-bayang kembali babak-babak menarik yang berlaku didalam mimpinya.
" Okay Baik!! Zyra dah boleh baring kot..Kita mula kan segera la nanti tak sempat nak Maghrib pula " arah Ustaz Haji Yahaya sambil berpaling menghadap Cikgu Zyra yang sedang memanjat ke atas katil.
" Zyra baring meniarap ya..Tuala pun longgarkan ya!! Saya mulakan dari belakang dahulu" sambung Ustaz Haji lalu turut sama memanjat lalu duduk bersila di sebelah Cikgu Zyra yang sudah pun tertiarap baring dengan bantal empuk yang menampung kepalanya
Ustaz Haji Yahaya terus memulakan sesi urutan dengan membaca ayat-ayat jampi pada botol lalu dititis nya sedikit demi sedikit di sekitar badan Cikgu Zyra yang tidak berlapik kan tuala.
" Ni saya minta izin nak sapu minyak pada badan Zyra yang berlapik dengan tuala ni pula ya" jelas Ustaz Haji Yahaya sambil menitiskan minyak urut itu pada tangan lalu melumurkannya pada belakang badan cikgu sekolah menengah itu.
" Errrrrrrrrrrmmmmmmm..." desah Cikgu Zyra perlahan saat tangan kasar Ustaz Haji Yahaya bergerak bebas di belakang badan sehingga turun pada isi bontotnya.
" Seronok kan rasa minyak ni.?.Ada rasa berangin sejuk gitu..Tak terlalu panas..Saya bawak balik dari Tanah Suci ni" jelas Ustaz Haji Yahaya sambil tangan nya terus menyapu minyak urut ke serata tubuh badan cikgu sekolah menengah itu.
" Yer Ustaz..Rasa nyaman sangat..Best sangat lepas mandi bunga, sekarang ke urut pula Errrrrrrmmmmmmm" desah Cikgu Zyra yang betul-betul menikmati sentuhan jari Ustaz Haji Yahaya di serata tubuh putih gebunya.
" Saya mula urut dari kaki dulu ya..Cuma Zyra kena tahan sikit sebab minyak yang saya guna untuk urut ni panas ..Kamu tahan ya!! " jelas Ustaz Haji Yahaya sambil melumurkan minyak yang dimaksudkan nya sebentar tadi lalu mula mengurut bermula dari jari kaki cikgu sekolah menengah itu.
" Auchhhhhh....Aduhhhhhhh " kejang badan Cikgu Zyra saat Ustaz Haji Yahaya merentap jari kakinya dan urut telapak kaki untuk memperbetul urat saraf lalu perlahan-lahan urutan lelaki itu mula naik ke betis pula.
" Zyra sakit ke.. Tahan sikit ya..Pertama kali memang rasa sakit.Tapi kalau lama-lama nanti rasa sedap la" kata Ustaz Haji Yahaya saat tangan kasarnya mulut mengurut pada peha cikgu sekolah menengah itu.
" Errrrrrrrmmmmmmmm Ustaz!!! " terkeluar suara mendesah Cikgu Zyra apabila Ustaz Haji Yahaya mula meramas isi punggungnya dengan kedua dua belah tangannya.
" Tahan sikit ya..Biasa lah tangan orang tua..Kasar " kata Ustaz Haji Yahaya sambil menolak kedua tangannya mengurut di belakang badan cikgu sekolah itu sehingga tuala yang dipakai oleh Cikgu Zyra tertanggal sepenuhnya .
" Errrrrrrrmmmm..Sakit tapi rasa sedap sangat Ustaz " desah Cikgu Zyra menikmati urutan kasar tangan Ustaz Haji Yahaya pada bahu nya ketika itu sehingga tidak menyedari bahawa dirinya telah berbogel sepenuhnya dihadapan sahabat karib bapanya itu.
" Dah !! Zyra boleh pusing ya..Saya nak urut bahagian depan pula" bisik Ustaz Haji Yahaya pada telinga Cikgu Zyra.85Please respect copyright.PENANAoyTg0BTxJn
85Please respect copyright.PENANAX4MdLmjXyS
" Errrmmmmm..Baik Ustaz " dengan segera cikgu sekolah menengah itu memusingkan tubuh badannya apabila mendapat arahan dari lelaki separuh usia itu sehingga mendedahkan tubuh bogelnya menjadi santapan mata Ustaz Haji Yahaya.
" Ya Tuhan !!! Besarnya tetek budak ni...Gebu dan montok sungguh ishhhhhhhh" bisik hatinya setelah melihat anak dara Haji Othman sedang berbaring tanpa seurat benang di hadapannya.
Ustaz Haji Yahaya menarik nafasnya panjang lalu dihembus perlahan.Beliau cuba menahan nafsu syahwatnya pada ketika itu.Kalau diikutkan hatinya, mahu sahaja lidahnya menjilat rakus bibir faraj cikgu sekolah yang dihiasi bulu nipis itu dilihat sungguh indah sekali pada pandangan nya .
" Ermmmmmmmmm !!!! Nyaman nyaaaa" kata Cikgu Zyra dengan mata yang masih terpejam saat terbau aroma minyak urut yang datanya dari tangan Ustaz Haji Yahaya yang sedang mengurut sepasang telinganya.
Dengan perlahan, Ustaz Haji Yahaya mengurut perlahan turun ke leher dan bahu cikgu sekolah menengah itu.Beliau dapat melihat Cikgu Zyra sedang menyilangkan kaki dan menyepit pehanya dengan dada yang berombak menghembus kan nafas.Sebagai seorang lelaki yang sudah berpengalaman, beliau tahu yang cikgu sekolah menengah itu sedang menahan nafsu syahwatnya.
" Sedap ke Ustaz urut ni !!! Zyra suka ke" tanya Ustaz Haji Yahaya sambil mengurut dari bahu sehingga ke jari jemari Cikgu Zyra.
" Urrrrmmmmmmmmm..suka sangat Ustaz !!!!...Kalau dapat hari-hari macam ni pon best jugaakkkkkkk" jawab Cikgu Zyra sambil mengepit rapat kedua-dua pehanya.
Ustaz Haji Yahaya tersengih apabila melihat lurah faraj anak dara sahabatnya itu mula basah.Sekarang semuanya atas dirinya sahaja!!!Mahu diratah tubuh dara anak sahabatnya itu atau tidak. Cikgu sekolah menengah itu benar-benar sudah hanyut dengan nafsu syahwatnya.
" Kalau saya nak tanya sesuatu Zyra jangan marah ya..Saya pun tak kisah kalau Zyra keberatan nak menjawab nya" kata Ustaz Haji Yahaya saat jari jemari kasarnya mula mengurut di bahagian perut cikgu sekolah itu.
" Boleh Ustaz ..Boleeehhhh !!!! Zyra tak kisaaahhh Errrrrrrmmmmm!! "jawab Cikgu Zyra yang sebenarnya dari awal tadi sedang terbayang-bayang kan bagaimana Ustaz Haji Yahaya mengerjakan tubuh di dalam mimpi-mimpinya sebelum ni.Perkara itu lah yang telah membuatkan dirinya seperti berada di awan awangan pada ketika itu.
" Zyra tak suka ke dengan apa yang terjadi dalam mimpi tiap-tiap malam tu? tanya Ustaz Haji Yahaya ketika kedua tangannya mula turun mengurut pada sepasang peha gebu anak dara sunti itu
Mata Ustaz Haji Yahaya terjegil memandang bibir faraj yang sedang terkemut-kemut dihadapannya.Dada lelaki separuh usia itu turun naik dengan laju menahan dirinya dari kalah pada hasutan syaitan pada ketika itu
" Sukaaaaaa !!!! Tapi Zyra takuttt .. Errrrmmmmmm Sedapppppp Ahhhhhh" jawab Cikgu Zyra sambil mendesah.
"Sedaaappp??? Apa yang sedap tu Zyra" tanya Ustaz Haji Yahaya saat tangan kasarnya sedang mengurut betis cikgu sekolah menengah itu.
" Batang Ustaz Ahhhhhh !!! Ehhhh bukan...Sedap Ustaz urut niii..errrrrmmmm" jawab Cikgu Zyra laju lalu tersedar dengan jawapan nya cepat -cepat beliau cuba berdalih.
Tersentak lelaki separuh usia itu apabila mendengar jawapan mendadak dari anak dara Haji Othman itu.Lalu !!
" Batang ni ke yang kamu maksudkan" kata Ustaz Haji Yahaya sambil membawa jari jemari lembut Cikgu Zyra pada batang zakarnya yang sedia keras terpacak dari awal sesi mengurut tadi.
" Ahhhh Ustazz !!!!!???? " terus cikgu sekolah itu tersedar dari lamunan syahwatnya apabila terasa tangannya sedang mengenggam batang zakar Ustaz Haji Yahaya yang berada di desebalik kain pelikat yang dipakai lelaki tua itu.
" Ustaz apa semua ni ? " tanya Cikgu Zyra lalu melepas kan batang zakar Pengasas Tahfiz Al-Kauthar itu dari pegangan tangannya.
" Alamak !!! mana tuala yang saya pakai tadi!!! Ustaz???? " Cikgu Zyra terus panik apabila mendapati tubuhnya ketika itu sedang berbogel tanpa seurat benang.
" Sabar !!! Zyra jangan panik..Saya belum selesaikan lagi sesi urutan .Tuala tu terjatuh tadi semasa urut bahagian perut kamu ni" jelas Ustaz Haji Yahaya cuba menenangkan Cikgu Zyra yang kelihatan panik ketika itu.
" Tapi yang tadi tu apa ?? "tanya Cikgu Zyra sambil matanya memandang tepat ke arah batang zakar Ustaz Haji Yahaya yang masih berdiri tegak di sebalik kain pelikat yang dipakai lelaki tua itu.Tertelan air liur cikgu sekolah menengah melihatnya
" Maaf !!! Saya nak bergurau sahaja tadi..Maaf la kalau terlanjur.Tapi batang mengeras ni biasa lah seorang lelaki kalau perempuan cantik macam Zyra terbaring bogel macam ni. " jawab Ustaz Haji Yahaya dengan tenang.
" Zyra tak nak teruskan lah..Kita stop dulu lah dekat sini " tegas Cikgu Zyra yang ketika itu sedang menutup kedua buah dada dan permukaan farajnya dengan kedua-dua belah tangan.
" Jangan macam tu!! Maaf kan Ustaz ya!! ..Bagi saya sudahkan dulu..Ni semua untuk kebaikan Zyra juga kan" pujuk Ustaz Haji Yahaya sambil mula mengurut lembut pada sepasang betis gebu cikgu sekolah menengah itu.
" Errrmmmmmmmm..Zyra malu lah bogel macam niii.." desah Cikgu Zyra sambil memejamkan matanya kerana terasa sangat malu ketika itu.
"Jangan risau.Percaya kan saya ya!! Saya tak akan buat benda-benda yang tak elok pada anak sahabat baik sendiri" 85Please respect copyright.PENANAgDMbxPDoji
85Please respect copyright.PENANAIYfA4y5H5s
kata Ustaz Haji Yahaya lalu terus menyambung sesi urutannya..Tangan kirinya mengurut di sekitar perut cikgu sekolah menengah itu manakala tangan kanannya pula bermain disekitar peha gebu anak dara Imam Othman itu.
Tetapi mata lelaki tua itu tidak dapat di alihkan ke arah yang lain daripada menatap buah dada gebu dan rongga faraj Cikgu Zyra yang terkemut-kemut seperti meminta-minta dipenuhi dengan batang zakarnya pada ketika itu.Entah kenapa nafsu syahwatnya menjadi-jadi setelah melihat anak sahabatnya itu merayu-rayu minta dilepaskan sebentar tadi.
" Huhhhhhhhhhhh...Apa nak jadi lantak lah..Hari ni anak kau milik aku Othman"
" Ahhhhhh Ustaz Jangaaaaannnn Aaaaaaahhhhh" jerit Cikgu Zyra tiba-tiba kerana payudara miliknya kini sedang diramas oleh tangan kasar Ustaz Haji Yahaya.
" Sabar !!!! Ustaz nak urut sikit sahaja lagi ni Errrrrrmmmm " Jelas Ustaz Haji Yahaya terketar-ketar kerana dirinya pada ketika itu sedang sedaya upaya menahan dirinya dari menggomol tubuh anak dara sahabatnya itu.
" Ahhhhh Ahhhh Ustazzzz...Please jangaaaaaaaannnnn ! " terjerit kecil Cikgu Zyra apabila Ustaz Haji Yahaya mula menghisap dan meramas buah dadanya bergilir-gilir dengan jari jemari lelaki tua itu pula bermain di permukaan farajnya.
" Sluurrppppppp Sluurrppppppp..Ni pun sebahagian dari sesi urutan jugak Zyra!! Jangan risau ya" kata lelaki separuh usia itu sebelum jari beruratnya dijolok masuk ke dasar rongga faraj Cikgu Zyra.
" Ustaz !!!! Please stop !!!! Jangan macam nii Ahhhhhhhh " pinta Cikgu Zyra sambil memandang ke arah Pengasas Tahfiz Al-Kauthar yang berkopiah putih itu sedang menghisap buah dadanya sambil jari kasar lelaki itu pula sibuk mengentel biji kelentitnya.
"Jangan risau.Hari ni saya akan betul-betul sembuhkan Zyra !!!"85Please respect copyright.PENANAcLEvrr9tMM
85Please respect copyright.PENANAJRb1agGcFT
kata Ustaz Haji Yahaya lalu terus mengambil tempat di celahan kangkang Cikgu Zyra.Beliau akui yang dirinya tidak boleh lagi menahan nafsu syahwatnya ketika itu.Dengan perlahan lelaki separuh usia itu membuka kangkangan Cikgu Zyra dengan lebih luas.
85Please respect copyright.PENANAH2xEN0K5Fi
85Please respect copyright.PENANAqaV8Z4apDG
85Please respect copyright.PENANA1gm6hGKk4g
85Please respect copyright.PENANAbiFVzRmDbR
85Please respect copyright.PENANAvBSMTDBVzS
85Please respect copyright.PENANAZr8UjTrOXZ
85Please respect copyright.PENANAc2XpTDZxVk
85Please respect copyright.PENANAjulmK92Hc1
85Please respect copyright.PENANAlvEVe50Gi1
85Please respect copyright.PENANA9EEfExpL8G
85Please respect copyright.PENANA4Rsnc3oOZh
85Please respect copyright.PENANAJUhxNfFD7e
85Please respect copyright.PENANAvVEevQ2aCQ
85Please respect copyright.PENANAEMoHitPSGd
85Please respect copyright.PENANA8J0m1Ww38Z
85Please respect copyright.PENANAWHz2UUZOm8
85Please respect copyright.PENANA0DEGTGQAy6
85Please respect copyright.PENANAYbmgYZMd3N
85Please respect copyright.PENANAd75LV5R9P8
85Please respect copyright.PENANABPk8Fm3csk
85Please respect copyright.PENANAcEAiqXajlg
85Please respect copyright.PENANA8MfZ4kOQoj
85Please respect copyright.PENANA8hQENke8dQ
85Please respect copyright.PENANAYd0iTnZKhG
85Please respect copyright.PENANAql9bNBwBvw
85Please respect copyright.PENANAJgwMHBGyrJ
85Please respect copyright.PENANAlWMWlOpa43
85Please respect copyright.PENANA0C7C7KauYx
85Please respect copyright.PENANA3juU0ZOk8i
85Please respect copyright.PENANAbinynYC5Ko
85Please respect copyright.PENANAHSaV8qyiFj
85Please respect copyright.PENANA1A0iyQcLhC
85Please respect copyright.PENANAC6SvLyJXwt
85Please respect copyright.PENANAjHoQzHgTaM
85Please respect copyright.PENANAIkLBkkdjGX
85Please respect copyright.PENANAZN1GCA7YMF
85Please respect copyright.PENANAxavzCTc17X
85Please respect copyright.PENANAnWhqCPdxdC
85Please respect copyright.PENANAltgX2Q3Sx5
85Please respect copyright.PENANA7WnSDOX4BT
85Please respect copyright.PENANArThUKzhXxv
85Please respect copyright.PENANAmkTnkPPsyI
85Please respect copyright.PENANA4H1udgLY49
85Please respect copyright.PENANAx65hXW1Glx
85Please respect copyright.PENANATBXlHsNl7k
85Please respect copyright.PENANAZd2aWJX26a
85Please respect copyright.PENANAbRpOsMpyqf
85Please respect copyright.PENANALMI6PEt2iS
85Please respect copyright.PENANATrekB6JBUg
85Please respect copyright.PENANAjJaWzX3klK
85Please respect copyright.PENANAmRzvvWM8UX
85Please respect copyright.PENANAiwtaqlKJMP
85Please respect copyright.PENANA9lwYdWsqHY
85Please respect copyright.PENANAo9lQ8CMcUz
85Please respect copyright.PENANAai4alcb2Rp
85Please respect copyright.PENANAEe8u8eYWlv
85Please respect copyright.PENANAloeaTfP1tf
85Please respect copyright.PENANAefnprH3Alf
85Please respect copyright.PENANAqUTSbOet0N
85Please respect copyright.PENANAk7VUx9jGEy
85Please respect copyright.PENANA5p6srJLpHa
85Please respect copyright.PENANAmya4jBU6Sh
85Please respect copyright.PENANAGcurZfyXGi
85Please respect copyright.PENANAqPlySvpXrT
85Please respect copyright.PENANAC4bGfe4PZX
85Please respect copyright.PENANAtGqEEe4buT
85Please respect copyright.PENANA2pqpi6E7qA
85Please respect copyright.PENANAMFUHfwoQ2P
85Please respect copyright.PENANAKLyqITz460
85Please respect copyright.PENANAuZNaIwwKdZ
85Please respect copyright.PENANAGrSdJe320W
85Please respect copyright.PENANAbU0ovfvwE5
85Please respect copyright.PENANAWFoaTnmtKh
" Kamu tak perlu lagi nak bermimpi, Zyra !!! " tegas Ustaz Haji Yahaya...85Please respect copyright.PENANA2rnDlKSOpl
85Please respect copyright.PENANAndTHWwxxyg