×

Penana
search
Loginarrow_drop_down
Registerarrow_drop_down
Please use Chrome or Firefox for better user experience!
  • Writer
    brompton
    brompton
    Sziasztok!

    92-es évjárat, férjezett, egyelőre egy gyermekes (kislány). Ez vagyok én. Harry Potter ficet nagyon ritkán olvasok, az original történeteket előnyben részesítem. Angolul kb anyanyelvi szinten vagyok, ha ezen a nyelven segítség kell, akkor (meg egyébként is) discordon megtalálsz. Van pár befejezetlen sztorim és rengeteg ötletem. Egyszercsak töltök is fel majd, de még érlelnem kell a fejezeteket.

    A blogom megújult, a régi helyről ide költöztettem: https://bromptonwrites.substack.com
    Ez azért tök fontos hír, mert lehetőségetek van feliratkozni és hírlevél formájában kapni a kontentet. Ugyanúgy ingyenes, mint a régi, ami továbbra is él, de nem fog frissülni, kivéve, ha azt látom, hogy a Substack felülete nem válik be.

    Írásaim, amiket olvashattok:

    Hét év nélküled sorozat
    1. Screaming 4 London - befejezett
    Slow burn romantikus original történet megy 2008-ban, főként Londonban játszódik. A tizenhat éves Diáról szól, aki az otthoni gondok elől menekül a csodás világvárosba, ahol két idősebb testvére is él. Azonban nem hozzájuk megy, hanem egy, az interneten megismert fiúhoz, akit korábban még sosem látott, csak fényképet küldött magáról (ha egyáltalán magáról küldte azt a két képet). Vajon a fiú az, akinek mondja magát? Dia testvérei hogyan fogadják húguk szökését? Hogyan végződik a cseppet sem felelősségteljes "kaland"?
    Korhatár besorolás: 16 (erotikus tartalom nincs a regényben, leszámítva egy csókjelenetet)
    Neked ajánlom, ha...
    - szereted a 2000-es és azt megelőző évtizedek rock és metal zenéit, mert a fejezetek többségéhez spotify lejátszási lista is tartozik
    - szeretnél romantikusat olvasni, erotikus tartalom nélkül
    - a 2000-es években voltál kamasz és nosztalgiázni vágysz
    See more
campaign Request update 0
Screaming 4 London
PG-13
25.5K
0
0
144
0

2008 ősze. Dia tizenhat éves kamaszlány, a maga módján lázad, dacol, főleg az egyházi gimi szerinte buta szabályai és otthon az édesanyja szerinte túlzott szigora ellen.
Széthullott családjának egy része (a testvérei) Londonban él. A lány egy durvább otthoni veszekedés után úgy dönt, meglép otthonról, célba veszi a csodálatos világvárost, hiszen ha már lúd, legyen kövér. De nem a testvéreihez megy, hanem egy MySpace-en összeszedett angol fiúhoz, akit soha életében nem látott.

favorite
coins
0 likes
Be the first to like this issue!

X